Golvgipset i badrummet på plats!

Det blev inte av i söndags men idag så!!! Nu är golvgipsen limmade och även skruvade! Vi skall prata med golvläggaren om hur vi går vidare nu så det blir rätt. Vi pratar ju ändå om ett våtutrymme så det skall bli korrekt.
Här är utsikten ifrån badrummet, fint va?!



Huset och trädgården

Vi försöker hinna med både det ena och andra gällande huset och tomten, med våra flickor tätt i häl.
Det gör det inte lätt skall jag bara meddela.

Hela våren har vi hållt på med att göra i ordning vårt blivande badrum på övervåningen. Man jobbar och skall ha tid, ork men även pengar till att arbeta med badrummet.
Status för det jobbet nu är att gips är uppe på tak och väggar. Nästan all golvgips ligger på plats och skall idag limmas fast! Efter det är allt förarbete i stort sett klart och då kan vi ta in experterna på resten.
Det skall läggas värmeslingor, flytspacklas och sedan kommer kakelsättaren för att både kakla och klinka!
Sedan börjar det roliga då man äntligen skall få börja inreda. Gissningsvis sker det efter semestrarna någon gång. Vi hade hoppats och trott att allt skulle vara klart till midsommar men det kommer det inte bli.

Förrutom att arbeta med badrummet så är vi även ute i trädgården en hel del. Det skall rensas, klippas gräs tja ni vet. Vi har byggt tre stycken långa lådor i landet där jag nu har planterat i två av dessa jordgubbsplantor. Det blir lättare att hålla i ordning + att även inte barnen kommer klampa över växterna!


Vår egna blogg!

Tänkte att vi skall inte vara sämre vi utan det var dags att skaffa oss en egen blogg.
Får se vad som kommer att hamna här i men det kommer väl med tiden gissar jag.
Hjärtligt välkomna!
Hittade du hit, utan att komma via vår hemsida? Gå i så fall in på www.flodalarsson.se



RSS 2.0