Vårt badrum

Äntligen har det blivit av.
I torsdags tog Per och Bill bort vårt sovrumsfönster. Någon timme senare kom en lastbil som lyfte badkaret från grusplanen upp till vårt sovrumsfönster och där fick vi nu in det. Vi fick även hjälp av Vendel och Tobias.
Grabbarna tog bort emballaget och bar in badkaret till badrummet.
Igår, söndag, kom rörmockaren och kopplade in allt så nu kan vi äntligen få bada i vårt fina badkar!





Lite cardmaking!

Min bästa väninna Anna fick ett grattiskort skickat till sig då vi inte bor så nära varandra för att man skall kunna komma över på en fika.
  


I helgen var jag, Per, Anna, Tobias och Sandra på besök hos Mats & Anneli i Hjo.
Presenten var en korg med flera olika sorters öl och flera små toblerone-paket.
Jag gjorde nedan kort som tack för att vi fick komma till en mycket trevlig trivselkväll:
     


Välkommen Tussan till oss!

Lördagen den 8 augusti besökte jag dig Tussan. Du  var mycket nyfiken och ville gärna kela i mitt knä. Det gick så bra samt kändes bra vilket gjorde att du fick följa med mig i bilen hem till oss.
Hon är en tvårig, lugn och harmonisk tjej. Vill gärna busa vilket Linnéa och Johanna uppskattar som turas om med olika leksaker. Här ligger hon och sover skönt i eftermiddagssolen!




Kära Cosmos har varit borta i 2 v

...och vi har börjat acceptera att han nog inte kommer hem. Det finns många lappar uppsatta runt om i Floda med bild och lite beskrivning om honom. Ingen har ringt förrän idag, inom loppet av 5 min. Den ena ringer och säger att han nog såg katten i slutet på förra veckan (några dagar sedan) i Hyltorna. Den andra sa att hon kanske såg honom nära Höga bron idag runt lunch. Per åkte dit direkt men ingen lycka. Jag åkte dit direkt efter jobbet men ack.
Kommer han hem så gör han det! Annars hoppas vi att han har det bra där han är (för tjejernas skull).

Kram


RSS 2.0