Å några till...

Vi skulle på lite fika, tänkte vi, till Linda och Anders men någon dag innan ändrar dom så vi skulle få lunch istället. Då kände jag att här var det dags att ge ett kort som uppskattning och så här blev det:



Våra grannar, tvärs över vägen är flyttartagna och jag ville göra ett kort till dom:



Kollegan Christina ligger hemma och har lungiflammation. Ett kryapådig-kort till henne:





Det kliade i fingrarna så jag har gjort några fler kort!

Detta presentkort gjorde jag till Märta som hon fick i julklapp av fam Sandström och Larsson 
   

Två andra kort jag gjorde igår.
 


Jul och Nyår 2008

Julen firades i dagarna tre.
Julafton var vi i Lerum med farmor, farfar och Märta. Det var en stor dag för Johanna som lämnade sina nappar till Tomten! Hon fick ett extra fint paket av honom och det var en Barbiedocka som är som sjöjungfrun Ariel. Hon blev sååå glad och har önskat sig just en sådan docka sedan i somras!!!
Juldagen var vi hemma. Det var Vendel, Angelica och Wilhelm som kom. Tyvärr kunde mormor och morfar inte komma. Mormor skulle jobba och Rolf var sjuk. Vi hade det ganska lugnt och skönt tycker jag.
Annandagen var vi i Lerum igen. Nu var även Åsa, Håkan, Sebastian och Felicia med. Märta var även med då.

Ni kanske undrar hur det har gått för Johanna och hennes lämnande av napparna.......KANON kan vi inte annat än säga. Hon har inte nämt ordet napp och saknad i samma mening. Lite orolig om nätterna men inte ledsen utan behövt kissa bara. Hon har ju förberett sig sedan i somras. Dock kände vi då det blev december att fråga/påminna om vad hon skulle göra med napparna i och med att hon inte sa det så ofta själv.

Vi tjejer har varit lediga i två veckor och har försökt hitta på något extra varje dag förrutom att ha lekt med alla julklappar.
Det har blivit besök på Universeum, träffat Joanna och Hugo i Alingsås, varit i Varberg och träffat Anna, Magnus, Olivia och Melvin. Hälsade även på mormor och morfar när dom var lediga och friska.

Nyårsafton,
tog vi det ganska lugnt på dagen. Vid 16tiden åkte vi in till Göteborg, i Överåsvallen och tittade på GP-fyrverkeriet klockan 17. Som vanligt var det uppskattat av alla! Vi åkte sedan hem och åt god mat! Efter varmrätten gick vi ut och tittade på våra egna fyrverkerier (en låda med många olika i). När det var slut gick vi in och tog efterrätt. Sedan tittade vi på film. Tjejerna somnade vid 21, vi vid 22. Jag var småvaken vid 12slaget, beredd på att tjejerna skulle komma men ack. Dom sov igenom raketerna.


RSS 2.0